Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Pura Deodorant Stick - Uniseks dezodorans u stiku

Acqua di Parma Colonia Essenza Deodorant Stick - Muški dezodorans u stiku

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 43,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP34113
Dezodorans Colonia Essenza bez alkohola odiše svježim mirisom te pruža nježnu notu koja traje cijeli dan. Aktivna formula ovog dezodoransa bez alkohola pruža svježinu s delikatnim mirisom Colonia Essenza i istovremeno je prikladna za osjetljivu kožu. Otkrijte ovaj izvrstan dodatak koji poboljšava vaše iskustvo s Colonia Essenza kada se koristi zajedno s našom kolonjskom vodom.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA ESSENZA 75ml Deodorant stick Tip proizvoda: Dezedorans u stiku 75ml za muskarce Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Rujan 2023. Rok trajanja otisnut na ambalazi Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!