Santa Maria Novella Rosa Novella Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Rosa Novella Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Pot Pourri Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Pot Pourri Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Rosa Gardenia Fluid Cream PET - Krema za tijelo

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 45,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SMN74089
Naša tekuća krema na bazi biljnih ulja i maslaca obogaćena je ekstraktom lovorovog lista koji je tradicionalno poznat po svojim osvježavajućim i pročišćavajućim svojstvima.
Specifikacija
Brend Santa Maria Novella
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella vuče korijene sve do Firence 1221. godine. Te su godine redovnici dominikanci osnovali samostan Santa Maria Novella i počeli obrađivati ​​– između ostalog – vrt. Iz tog istog vrta počela su se razvijati stoljetna iskustva u farmakopeji i prirodnim tvorevinama. Kasnije se to iskustvo proširilo na područja kozmetike, mirisa i wellness proizvoda. Unutar samostanskog kompleksa crkve Santa Maria Novella u Firenci nalazi se povijesna trgovina Officina, koja je stoljećima bila srce i duša njezinih aktivnosti. Već 800 godina ovo je mjesto gdje su se stvarale i distribuirale drevne kreacije, parfemi i kozmetika, čineći trgovinu u Via della Scala najstarijom ljekarnom na svijetu. "La Scala" je glavni muzej Officina Profumo Farmaceutica Santa Maria Novella. U ovoj najstarijoj ljekarni freske u sakristiji nastale su krajem 14. stoljeća i djelo su učenika slavnog slikara Giotta, a rukopisi s kozmetičkim i ljekovitim receptima koje su razv
Santa Maria Novella Rosa Gardenia Fluid Cream PET 250ml - Unisex Body Cream Mleko za telo 250ml, Unisex Proizvođac: Santa Maria Novella Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.