Santa Maria Novella Acqua Della Regina Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Acqua Della Regina Fluid Cream PET - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Rosa Novella Fluid Cream - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Rosa Novella Fluid Cream - Krema za tijelo

Santa Maria Novella Tabacco Toscano Fluid Cream - Krema za tijelo

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 55,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SMN74083
Naša tekuća krema, na bazi biljnih ulja i maslaca, obogaćena je ekstraktom dobivenim iz hrasta, bogatim polifenolima, sa svojstvima zaštite kože.
Specifikacija
Brend Santa Maria Novella
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella vuče korijene sve do Firence 1221. godine. Te su godine redovnici dominikanci osnovali samostan Santa Maria Novella i počeli obrađivati ​​– između ostalog – vrt. Iz tog istog vrta počela su se razvijati stoljetna iskustva u farmakopeji i prirodnim tvorevinama. Kasnije se to iskustvo proširilo na područja kozmetike, mirisa i wellness proizvoda. Unutar samostanskog kompleksa crkve Santa Maria Novella u Firenci nalazi se povijesna trgovina Officina, koja je stoljećima bila srce i duša njezinih aktivnosti. Već 800 godina ovo je mjesto gdje su se stvarale i distribuirale drevne kreacije, parfemi i kozmetika, čineći trgovinu u Via della Scala najstarijom ljekarnom na svijetu. "La Scala" je glavni muzej Officina Profumo Farmaceutica Santa Maria Novella. U ovoj najstarijoj ljekarni freske u sakristiji nastale su krajem 14. stoljeća i djelo su učenika slavnog slikara Giotta, a rukopisi s kozmetičkim i ljekovitim receptima koje su razv
Santa Maria Novella Tabacco Toscano Fluid Cream 250ml - Unisex Body Cream Mleko za telo 250ml, Unisex Proizvođac: Santa Maria Novella Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.