Acqua di Parma Colonia Futura Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Colonia Futura Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

Acqua di Parma Colonia Essenza All Over Shampoo - Muška kupka

Acqua di Parma Colonia Essenza All Over Shampoo - Muška kupka

Acqua di Parma Colonia Pura All Over Shampoo - Unisex kupka

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
ADP34116
Uživajte u osvježavajućoj kosi i gelu za tuširanje s nježnim notama Colonia Pura, pružajući hidratantni i umirujući dojam. Osvježite se i opustite uz ovaj svestrani gel za kosu i tuširanje, nježno obogaćen suptilnim mirisom Colonia Pura. Njegova kombinacija posebnih sastojaka nježno čisti kosu i ostavlja kožu mekom, stvarajući osjećaj blagotvornog zadovoljstva.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA COLONIA PURA all over shampoo 200 ml Tip proizvoda: Sampon 200 ml unisex Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 18 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!