Acqua di Parma Colonia Essenza All Over Shampoo - Muška kupka

Acqua di Parma Colonia Essenza All Over Shampoo - Muška kupka

Acqua di Parma Colonia Shower Gel - Uniseks gel za tuširanje

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 45,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP34106
Gel za kupanje i tuširanje iz kolekcije COLONIA kreiran od Acqua di Parma karakteriše formula koja čisti vašu kožu dok za sobom ostavlja svež miris Colonia. Obogaćen prirodnim sastojcima! Uživajte u umirujućem efektu Colonia gela za kupanje i tuširanje kreiranog od Acqua di Parma. Svojom delikatnom formulom čisti kožu ostavljajući nepogrešivo svež miris naše prepoznatljive Colonia. Obogaćen aktivnim sastojcima, ovaj gel za kupanje i tuširanje je nežan za kožu, pružajući svilenkasto glatki dodir.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM COLONIA sg 200 ml Tip proizvoda: Gel za tusiranje 200 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Zagreb Hrvatska Uvoz: Prosinac 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!