DR Barbara Sturm Body Soft - Uniseks četka za tijelo

DR Barbara Sturm Body Soft - Uniseks četka za tijelo

DR Barbara Sturm Body Medium - Uniseks četka za tijelo

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
057355
Body Brush Medium(Četka za tijelo srednja) Osnovna linija Tijelo za sve tipove kože Redovita tjelovježba i zdrava prehrana doprinose glatkoj i zategnutoj koži. U kombinaciji sa svakodnevnim češljanjem tijela, može pomoći u borbi protiv celulita. Kombiniranje suhe četke s njegujućom hidratantnom kremom dva su laka, ali osnovna koraka za održavanje vaše kože zdravom i blistavom tijekom cijele godine. ANTI-CELLULITE BODY BRUSH (ANTICELULITNA ČETKA ZA TIJELO) otvara vaše pore i mehanički pospješuje cirkulaciju, pomažući u povećanju lokaliziranog protoka krvi i uklanjanju toksina. Koristite na suhoj koži ili prilikom tuširanja. Dostupan u 2 verzije - mekana i srednja. Mekana četka je nježnija i prikladnija za kožu osjetljivu na pritisak. Počnite od stopala i četkajte prema prema srcu laganim pokretima u smjeru kazaljke na satu. Noge – idite od prednje i stražnje strane desnog stopala do bedra pa do dna. Ruke – počnite desnom rukom i prijeđite na podlakticu kako biste dosegli donju i nadlakticu. Trbuh – masirajte trbuh počevši od donje desne strane i napredujući prema rebrima Ponovite gore navedeno s lijeve strane.
Specifikacija
Brend DR Barbara Sturm
Spol Unisex
Barkod 4015165335832
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Dr. Barbara Sturm smatra da bi režimi njege lica trebali biti jednostavni, ali dati maksimalne rezultate. Njezin režim koristi znanost o sastojcima kako bi se usredotočio na temeljnu hidrataciju kože, zaštitu matriksa kože i funkciju barijere te smanjenje iritacije. Iskoristila je svoje dva desetljeća kliničkog, medicinskog iskustva kako bi stvorila ovaj moćan, ali jednostavan režim njege kože koji eliminira sve nepotrebne proizvode i tvari, umjesto toga usredotočujući se na kvalitetne i bitne sastojke i hranjive tvari protiv starenja.
DR BARBARA STURM BODY MEDIUM Unisex BRUSH Medium četka za telo unisex Proizvođač: Dr.Barbara Sturm Poreklo: Nemačka Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Listopad 2022. Rok trajanja: 12 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.