Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Cedarwood Atlas, Ylang Ylang, Tangerine - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Sweet Orange, Cedarwood, Sage - Uniseks tečni sapun za ruke

Grown Alchemist Hand Wash Tasmanian Pepper, Tangerine, Chamomile - Uniseks tečni sapun za ruke

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 31,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GA65880
Iznimno umirujuće sredstvo za pranje ruku idealno za oštećenu ili lako nadraženu kožu zahvaljujući snažnoj mješavini fitoaktivnih tvari koje umiruju kožu, kao što je tasmanijski papar. Ovo nježno mirisno sredstvo za pranje ruku prožeto je biljnim uljima koja hidratiziraju bez narušavanja PH ravnoteže kože, a istovremeno njeguju i štite kožu od nečistoća.
Specifikacija
Brend GROWN ALCHEMIST
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kroz razumijevanje stanične obnove i metabolizma hranjivih tvari, Grown Alchemist formulira proizvode koji predstavljaju novu evoluciju u njezi kože. Znanstveno inovativne formule mogu utjecati na način na koji tijelo obnavlja i regenerira kožu. Inovacija proizvoda tvrtke Grown Alchemist prednjači u napretku u poljima kao što su medicina, prehrana, farmakologija, dermatologija, genetika i psihologija. Kroz holistički znanstveni pristup identificiraju mehanizme koji reguliraju proces starenja tijela i kože. Kao kozmetička tvrtka budućnosti, Grown Alchemist djeluje u nekoliko profesionalnih disciplina kako bi iskoristila prirodnu sposobnost tijela da uspori i u mnogim slučajevima preokrene starenje tijela, posebno kože.
GROWN ALCHEMIST HAND WASH LIQUID SOAP 500 ml Tečni sapun za pranje ruku 500 ml Unisex Proizvođac: GROWN ALCHEMIST Poreklo: Australija Uvoznik i Distributer: Belodore beauty, Sveti duh 8, Zagreb Uvoz: Siječanj 2023 Rok trajanja od otvaranja naznačen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.