Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. - Uniseks kolonjska voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 67,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29912
Otkrijte opuštajući i svijetli voćni miris Arancia di Capri koji obuhvata prepoznatljive mirise naranče, mandarine i limuna esencijalnih ulja Caprija. Arancia di Capri je opuštajuća toaletna voda koju je kreirala Acqua di Parma. Ovaj voćni miris karakteriziraju svijetle i blistave gornje note mirisa naranče, mandarine i limuna. U srcu, note petit grain stapaju se s intenzivnom aromom kardamoma, dok je osnova ovog mirisa zaokružena laganim dodirima karamele i senzualnim notama mošusa.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Karamela, Mošus
Srce (middle note) Kardamom
Glava (top note) Talijanski limun, Talijanska mandarina, Talijanska slatka naranča
Vrsta mirisa citrusni, mošusni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM ARANCIA DI CAPRI edt 75 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 75 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Kolovoz 2023. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.