Bond No.9 B9 - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 B9 - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Bleecker Street - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Bleecker Street - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 New York Signature Scent - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
2.486,39 HRK
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO13706
Arapske noći dolaze u Noho. Kako bismo obilježili 10-godišnjicu Bond No. 9 butika, nismo imali izbora nego otkriti svoj prepoznatljivi miris, Bond No. 9 Perfume Oud ne samo za kvart u New Yorku, već i za našu NoHo adresu. Kao koncentracija od 30 posto, ovaj miris se premješta u kategoriju koja je danas rijetka: čisti parfem.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus
Srce (middle note) Ruža
Glava (top note) Ekstrakt ouda
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji kojom već dugo dominiraju muškarci, Bond No.9 prva je parfumerija u New Yorku na čijem je čelu žena – osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahmé, koja nadzire svaki aspekt Bond No. 9 – od stvaranja Koncept orijentiran na New York iza njihove kolekcije parfemske vode, do vođenja razvoja svakog dizajna mirisa i bočice, do dizajna interijera svakog Bond No. 9 butika. Osim brenda, gospođa Rahmé je od Bond No. 9 napravila jedinstvenu silu na koju se treba računati u svijetu luksuzne robe. Naposljetku, dok je parfumerija oduvijek bila samo u glavi, Bond No. 9 im je parfeme okrenuo na glavu. Njihova kolekcija mirisa prva je koja odaje počast velikom gradu: New Yorku, njihovom voljenom, uvijek inspirativnom rodnom gradu. I dok su bili u tome, svojim su mirisima dali dvostruku misiju: vratiti umjetnost parfumeriji i počastiti svoj zasljepljujuće raznolik grad dajući svakom njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
PROIZVOD: BOND No.9 NEW YORK SIGNATURE SCENT EDP 100 Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml uniseks Ref: 13706 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: BOND No.9, USA Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!