Bond No.9 Wall Street - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Wall Street - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 My New York - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 My New York - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Off Broadway - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
BO59771
Off-Broadway je prava kraljica drame koja pjeva iz cijelih pluća uz blistavu mješavinu cvijeta grejpa i crnog ribiza koja privlači pažnju. Pauza je, da tako kažemo, luksuzni ljiljan, osmantus i muškatni oraščić. Kao finale, cjelokupna kompozicija uzima snažan luk s mošusom, pačulijem, sandalovinom i vetiverom, što rezultira bisom
Specifikacija
Brend Bond No.9
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Ljiljan, Muškatni oraščić, Osmantus
Glava (top note) Crna ribiz, Cvijet grejpa
Vrsta mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji kojom već dugo dominiraju muškarci, Bond No.9 prva je parfumerija u New Yorku na čijem je čelu žena – osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahmé, koja nadzire svaki aspekt Bond No. 9 – od stvaranja Koncept orijentiran na New York iza njihove kolekcije parfemske vode, do vođenja razvoja svakog dizajna mirisa i bočice, do dizajna interijera svakog Bond No. 9 butika. Osim brenda, gospođa Rahmé je od Bond No. 9 napravila jedinstvenu silu na koju se treba računati u svijetu luksuzne robe. Naposljetku, dok je parfumerija oduvijek bila samo u glavi, Bond No. 9 im je parfeme okrenuo na glavu. Njihova kolekcija mirisa prva je koja odaje počast velikom gradu: New Yorku, njihovom voljenom, uvijek inspirativnom rodnom gradu. I dok su bili u tome, svojim su mirisima dali dvostruku misiju: vratiti umjetnost parfumeriji i počastiti svoj zasljepljujuće raznolik grad dajući svakom njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
PROIZVOD: BOND No.9 OFF BROADWAY EDP 100 Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml uniseks Ref: 59771 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: BOND No.9, USA Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!