Bond No.9 Chelsea Nights - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Chelsea Nights - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Queens - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 Queens - Uniseks parfemska voda

Bond No.9 The Scent Of Peace Natural - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 330,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
BO66630
Konačno, dašak svježeg povjetarca koji smo svi čekali! Predstavljamo prvi potpuno prirodan miris. Čista ljepota nije samo očekivanje, to je stanje. A sada, predstavljamo gracioznu eko-šik alternativu mirisa. Prirodna i veganska eterična ulja dobijena od sirovih materijala sa namjerom kreiranja sofisticiranog, iskričavog mirisa, koji se zadržava na koži.
Specifikacija
Brend Bond No.9
Spol Unisex
Baza (base note) Limun, Petitgrain
Srce (middle note) Damask ruža, Malina
Glava (top note) Mošus
Vrsta mirisa vocni, jantar, mošusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U industriji kojom već dugo dominiraju muškarci, Bond No.9 prva je parfumerija u New Yorku na čijem je čelu žena – osnivačica i izvršna direktorica, Laurice Rahmé, koja nadzire svaki aspekt Bond No. 9 – od stvaranja Koncept orijentiran na New York iza njihove kolekcije parfemske vode, do vođenja razvoja svakog dizajna mirisa i bočice, do dizajna interijera svakog Bond No. 9 butika. Osim brenda, gospođa Rahmé je od Bond No. 9 napravila jedinstvenu silu na koju se treba računati u svijetu luksuzne robe. Naposljetku, dok je parfumerija oduvijek bila samo u glavi, Bond No. 9 im je parfeme okrenuo na glavu. Njihova kolekcija mirisa prva je koja odaje počast velikom gradu: New Yorku, njihovom voljenom, uvijek inspirativnom rodnom gradu. I dok su bili u tome, svojim su mirisima dali dvostruku misiju: vratiti umjetnost parfumeriji i počastiti svoj zasljepljujuće raznolik grad dajući svakom njujorškom kvartu svoj vlastiti miris.
BN9 THE SCENT OF PEACE NATURAL 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml za uniseks Proizvođač: Bond No9 Poreklo: SAD Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Avgust 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži