Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Tabac Noir - Uniseks parfemska voda

Caron Santal Precioux - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 140,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CAR62107
„Ukrotio sam vrhunsku snagu izuzetno kvalitetne sandalovine u svjež, blistav i cvjetni dah ruže“. Jean JACQUES, CARON-ov interni parfumer. Cvjetno-drvenasti miris sa vrlo prepoznatljivim identitetom, Santal Précieux je prije svega miris esencija. Inspiriran CARON-ovim nasljeđem, sadrži duo rijetkih i dragocjenih esencija koje su omiljene za CARON. Luksuzni absolut ruže susreće se sa izvanrednom Fairtrade sandalovinom. Iz Australije i Nove Kaledonije, dvije vrhunske esencije sandalovine daju ovom mirisu ultra-suvremen karakter. Ublažena ambernim notama, cistusom labdanuma, sandalovina otkriva svoje kremaste aspekte kroz toplu mlječnu notu. Ruža, pojačana začinskim notama elemija i ružičastog papra u zrnu, obavija je svježim blistavim cvjetnim dahom. U ovoj radikalnoj kompoziciji, tradicionalne uloge su zamjenjene; cvijet postaje muško, a drvo žensko. Fluidnost roda u svoj svojoj raskoši. Ovaj Santal Précieux je dragulj smjelosti i kreativnosti!
Specifikacija
Brend Caron
Spol Unisex
Srce (middle note) Australsko drvo života, Sandalovina
Glava (top note) Elemi, Ružičaste bobice, Turska ruža
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Naša Kuća je rođena iz jedinstvene vizije. One koju je dao Ernest DALTROFF, čovjek izuzetno otvorenog uma sa neograničenom radoznalošću i izuzetnom osjetljivošću. Pošto je postao parfumer zahvaljujući svojoj ljubavi prema cvijeću, pustio je da mu se doživljaj svijeta nastani u duši. Što se tiče Félicie WANPOUILLE, ona je bila obdarena izvanrednom intuicijom. Novi duo Čak i danas, naša vizija nam otvara put za velikodušne i jedinstvene kreacije koje pokreće zadivljujući tandem: Ariane de ROTHSCHILD i Jean JACQUES. Ona je iskusna poslovna žena i neumorni putnik, a on je energičan dizajner, talentirani parfumer i muzički fanatik. Dva strastvena duha, radoznala o svemu i žestoko nezavisna…
PROIZVOD: CARON SANTAL PRECIOUX edp 30 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 30ml za zene Proizvođac: Caron Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Svibanj 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!