Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Sublime Vanille - Uniseks parfemska voda

Creed Neroli Sauvage - Uniseks parfemska voda

Creed Neroli Sauvage - Uniseks parfemska voda

Creed Royal Water - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
CR33897
Royal Water je aromatični citrusni miris za muškarcei žene iz radionice ovog jedinstvenog, dinastičnog i privatnog pariškog niche parfemskog brenda. Ovaj fantastični miris kreiran je savršenom ravnotežom šumskih citrusnih nota začinjenih daškom kima, bosiljka i papra. Aromatična kompozicija Royal Water Eau de Parfum otvara se notama citrusa i papra. U srcu su smreka i bosiljak, dok su u osnovi tonovi mošusa i ambra. Ova jedinstvena aroma izvrsno spaja svježe začinske tonove s aromatičnim, zelenim i citrusnim. Ovaj neodoljivi miris pogodan je za nošenje tijekom dana, posebno u toplijim mjesecima.
Specifikacija
Brend Creed
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Mošus
Srce (middle note) Bosiljak, Crni papar, Kumin, Ružičasti biber
Glava (top note) Bergamot, Klementina, Limun, Mandarina, Pepermint, Vrbena
Vrsta mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Više od 250 godina Creed stvara neobične mirise za kraljevsku obitelj i ostale zahtjevnije klijente istančanog ukusa. Od 1760. godine, kada ju je u Londonu osnovao James Henry Creed, brend se prenosi s koljena na koljeno već sedam generacija. Osim po svojoj dugoj i dobro poznatoj povijesti, brend je jedinstven i po tome što koristi staru tehniku ​​obrade dragocjenih materijala odabranih za proizvodnju svojih parfema. Parfemska kuća Creed dugi niz godina dizajnira mirise koje su koristile razne povijesne ličnosti poput kraljice Viktorije, cara Franje Josipa i njegove supruge “Sissi”, gospodina Winstona Churchilla i predsjednika Johna F. Kennedyja. I do dan danas Creed stvara izvanredne mirise za kraljevske obitelji i druge ljubitelje parfema koji imaju stil i profinjen okus. Tijekom stoljeća, obitelj Creed proizvela je preko 200 parfema, dokaz jedinstvenog kreativnog duha koji se prenosio s oca na sina kroz sedam generacija.
PROIZVOD: CREED ROYAL WATER EDP 100 ml Tip proizvoda:Parfemska voda 100 ml uniseks Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREED, Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!