Edeniste Lifeboost Happiness - Uniseks parfemska voda

Edeniste Lifeboost Happiness - Uniseks parfemska voda

Edeniste Vanille Irresistible - Uniseks parfemska voda

Edeniste Vanille Irresistible - Uniseks parfemska voda

Edeniste Cuir Sauvage - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ED070202
"Cuir Sauvage" evocira senzualno noćno iskustvo koje se topi na vašoj koži i zrači misterijom, moći, samopouzdanjem i nestašlukom. Svilenkasto meka prevrnuta koža stvara baršunastu teksturu, s naznakom dimljenog ouda za strastvenu požudu. Kako se razvija, tu je i gorko-slatki gurmanski akord tonke zrna, sladića i badema - kao da su note kože pomiješane s toplom karamelom sa solju, gorčom čokoladom i puderom za tijelo.
Specifikacija
Brend Edeniste
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedrovina, Mošus, Oud, Apsolutna tonka zrna
Srce (middle note) Puder, Ruža, Iris
Glava (top note) Anis, Timijan
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Edeniste je okupio najveće stručnjake u svijetu parfumerije i neurologije kako bi stvorio novu kategoriju u parfumeriji: parfeme koji dokazano poboljšavaju emocionalno blagostanje u kombinaciji s inovativnim Lifeboost® aktivnim esencijama koje su fiziološki ispitane. Sada, po prvi put u svijetu fine parfumerije, Edeniste je spojio ove molekule, potpomognute više od 35 godina istraživanja, sa svjetski poznatim parfumerima i japanskom parfemskom kućom Takasago kako bi stvorio ovu zadivljujuću kolekciju Eau de Parfum i ekskluzivne aktivne esencije pod nazivom "Lifeboost®". Gledajući dalje od hedonizma prema emocionalnom blagostanju, Edeniste nas vodi na mirisno putovanje u vrt pozitivnih emocija. Edeniste nije samo kolekcija mirisa, već i utjelovljenje jedne emocije, poziv na novu filozofiju samopomoći koja može postati način života. Njegovo ime povezuje se s Rajem, zemaljskim rajem gdje priroda postiže svoj najčišći i najobilniji oblik, koegzistira u skladu i jednostavnosti s čovje
Edeniste Int cuir Sauvage 30ml EDP Parfemska voda u spreju 30ml Proizvođac: EDENISTE Porijeklo: UK Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.