Edeniste Cuir Sauvage - Uniseks parfemska voda

Edeniste Cuir Sauvage - Uniseks parfemska voda

Edeniste Jasmin Cruel - Uniseks parfemska voda

Edeniste Jasmin Cruel - Uniseks parfemska voda

Edeniste Vanille Irresistible - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ED070198
Vanilija koja izaziva ovisnost. Ako bismo je nazvali hranom za nosnu utjehu, bili bismo neprecizni. Ovaj svjetlosni miris slatke i gurmanske vanilije iz Madagaskara je mnogo sofisticiraniji... Tajna njegove svjetlosti leži u izvanrednom ekstraktu vanilije CO2 - onom koji čuva najnježnije nijanse dragocjenog zrna. Kap rum-a produbljuje njegove tonove, uvodeći drugu, tamniju dimenziju apsolutne vanilije. Aurélien Guichard ističe njezine kožne akcente sa drvenim akordom misterioznog somalijskog olibanuma i dimnim esencijama vetivera iz Haitija. Dovršite ga s bilo kojim Lifeboost aktivnim proizvodom i prepustite se svojim osjetilima.
Specifikacija
Brend Edeniste
Spol Unisex
Baza (base note) Pačuli, Absolut vanilija, Ulje vetivera
Srce (middle note) Orhideja, Puder, Iris
Glava (top note) Bergamot, Tamjan, Rum aroma
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Edeniste je okupio najveće stručnjake u svijetu parfumerije i neurologije kako bi stvorio novu kategoriju u parfumeriji: parfeme koji dokazano poboljšavaju emocionalno blagostanje u kombinaciji s inovativnim Lifeboost® aktivnim esencijama koje su fiziološki ispitane. Sada, po prvi put u svijetu fine parfumerije, Edeniste je spojio ove molekule, potpomognute više od 35 godina istraživanja, sa svjetski poznatim parfumerima i japanskom parfemskom kućom Takasago kako bi stvorio ovu zadivljujuću kolekciju Eau de Parfum i ekskluzivne aktivne esencije pod nazivom "Lifeboost®". Gledajući dalje od hedonizma prema emocionalnom blagostanju, Edeniste nas vodi na mirisno putovanje u vrt pozitivnih emocija. Edeniste nije samo kolekcija mirisa, već i utjelovljenje jedne emocije, poziv na novu filozofiju samopomoći koja može postati način života. Njegovo ime povezuje se s Rajem, zemaljskim rajem gdje priroda postiže svoj najčišći i najobilniji oblik, koegzistira u skladu i jednostavnosti s čovje
Edeniste Vanille Irresistible 30ml EDP Parfemska voda u spreju 30ml Proizvođac: EDENISTE Porijeklo: UK Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja oznacenog na ambalazi. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.