Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Soul Of My Soul - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange 500 Years -Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange 500 Years -Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Exit the King - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO53890
“Ovdje se radi o izradi parfema poput dvorca Loire, parfema koji bi se mogao uzdići više od dvorca Blois, više od terase na kojoj je posljednji Valois promatrao zalazak sunca u svojoj slavi. A onda nestati, umrijeti, magično prije pada. Šapće poljubac u trenutku svoje slave, a onda skroman povratak na nešto drugo. Miris veličanstva, ljubavi i dobrote za novi svijet i zaborav starih i nadmoćnih sila. Odlučno čempres. “Eitenne de Swardt.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Pačuli, Absolut mahovina, Orkanoks, Sandalovina
Srce (middle note) Đurđevak, Jasmin e-pure, Superesencija ruže
Glava (top note) Pjena od sapuna, Timur JE
Vrsta mirisa cipre
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO EXIT THE KING 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.