Etro Ambra - Uniseks toaletna voda

Etro Ambra - Uniseks toaletna voda

Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Via Verri - Uniseks toaletna voda

Etro Musk - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E37133
Musk EdP ograničeno je izdanje koje oslikava miris svježeg zraka nakon kiše; najavljen kao opuštajuća i osvježavajuća aroma elegantnog mošusa, šume i cvijeća, klasična i moderna. Kompozicija ostaje vjerna originalu s citrusima u uvodnim notama, bijelom ružom i šumom u srcu te drveno-mošusnom bazom.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
Baza (base note) Bergamot, Grapefruit, Limun verbena, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Cedar, Bijela ruža, Sandalovina
Glava (top note) Bergamot, Grapefruit, Limun verbena
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO MUSK edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml unisex Ref: 37133 Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!