Etro White Magnolia - Uniseks parfemska voda

Etro White Magnolia - Uniseks parfemska voda

Etro Pegaso - Uniseks toaletna voda

Etro Pegaso - Uniseks toaletna voda

Etro Udaipur - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E34879
Udaipur evocira i ljeto na Mediteranu i u vrtovima Maharaje. To je himna umijeću talijanskih majstora, čaroliji Indije i mnogim vezama ova dva svijeta, koji su s vremenom istkali priču o mašti. Kompozicija je izgrađena oko čarobnog sambac jasmina. Svježa nota vodi do bogatog cvjetnog srca u kojem jasmin podržava gardenija, lotosov cvijet i magnolija. Bazne note su mošus, drvo kašmira i pačuli.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
Baza (base note) Kašmir, Mošus, Pačuli
Srce (middle note) Gardenija, Jasmina, Lotos
Glava (top note) Bergamot, Magnolija, Ružičasti biber
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO UDAIPUR edt 100 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 100ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!