La Maison de la Vanille Les Essesntielles - Uniseks poklon set

La Maison de la Vanille Les Essesntielles - Uniseks poklon set

La Maison de la Vanille Nuit a Salzbourg - Uniseks parfemska voda

La Maison de la Vanille Nuit a Salzbourg - Uniseks parfemska voda

La Maison de la Vanille Noir Toscane - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LMDLV69227
Iznenađujući, intenzivan i duboko voćan, ovo je ženski parfem koji voli život, gurmane i dolce vitu. Ima sladak, suncem okupan miris toskanskog grožđa krajem ljeta. To miluje kožu na gurmanski način.
Specifikacija
Brend La Maison de la Vanille
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Vanilija
Srce (middle note) Osmantus
Glava (top note) Egzotično voće, Med
Vrsta mirisa vocni, jantar
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Vanilija je slatka, bogata, ljuta, iznenađujuće raznovrsna. To je jedna od najpopularnijih nota u svijetu parfema. Inspiriran ovim misterioznim, a istovremeno tako poznatim mirisom, La Maison de la Vanille kreira kolekcije parfema visoke kvalitete koji koriste vaniliju na različite načine. „Vanilija me je natjerala da obiđem svijet. Sa ovih dalekih obala zadržao sam slatkoću, divljinu, slobodu u ljetu, svježinu i tajanstvenost. Onda sam zatvorio svoje oči i počeo sam zamišljati.” 1994 - Aldo Bielli, enolog i parfumer, osnivač La Maison de la Vanille.
La Maison de la Vanille Noir Toscane 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:La Maison de la Vanille Poreklo: France Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2023 Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi