Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Vanhera - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Sacreste - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 120,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53524
“Sacreste izlazi iz proučavanja još jednog parfema koji pokušavam realizirati već osam godina. Prije dvije godine dobila sam probni miris Luce Maffei koji se odlikovao notom tamjana koji mi se jako sviđa. Radili smo na toj noti, dovršili je i učinili je senzualnom sve dok nismo došli do konačnog projekta, koji mi se potpuno sviđa.” Roberto Drago Složena i bogata formula, stvorena da naglasi glas s dvije dragocjene note tamjana koje se odmah povezuju s Cystusom, Elemi i ostalim začinskim sastojcima koji se pojavljuju na gornjim notama i na drvenastoj bazi mošusa. Senzualni i duboki tamjan: parfem s karakterom.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Kašmeran, Guaiac drvo, Mošus, Virginia Cedarwood
Srce (middle note) Crni papar, Hiperesencija tamjana, Ugljikovodična smola
Glava (top note) Kardamom, Cistus labdanum, Elemi
Vrsta mirisa balzamicni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV SACRESTE 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.