Mancera Holidays - Uniseks parfemska voda

Mancera Holidays - Uniseks parfemska voda

Mancera Aoud Lemon Mint - Uniseks parfemska voda

Mancera Aoud Lemon Mint - Uniseks parfemska voda

Mancera Choco Violette - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 85,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MA27374
Slatka mješavina voćnog asortimana s blagom notom ljubičice i čokolade. Vrlo elegantno i lako za nošenje. Očaravajuće note daju ukusnu stranu ovom parfemu. Bogate note vanilije daju ovom mirisu određenu dubinu koja neće proći nezapaženo. Gornje note su bergamot, lješnjak i naranča. Srednje note su ljubičica i tamna čokolada. Bazne note su malagaska vanilija i bijeli mošus.
Specifikacija
Brend Mancera
Spol Unisex
Baza (base note) Madagaskarska vanilija, Bijeli mošus, Mošus bijeli
Srce (middle note) Crna čokolada, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot, Liješnjak, Naranča
Vrsta mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, užarenog sunca i bezvremenske ljepote. Izrađuju se od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi Mancera parfemi učinit će da se osjećate jedinstveno i opušteno. Brend je osnovan 2008. godine u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa u u Perzijskom zaljevu, čime je Mancera parfem postao jedan od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na temelju dugogodišnjeg iskustva, vlasnik "Al Athara" zamolio je grupu dizajnera i parfumera, među kojima je i Pierre Montale koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da kreiraju sjajan umjetnički brend parfema. Parfemi Mancera se namjerno razlikuju od tipičnih orijentalnih mirisnih marki. Od samog početka ideja je bila stvoriti intenzivne, visoko koncentrirane parfeme s pretežno zapadnjačkom privlačnošću i nekim iznimnim aoud mirisima.
MAN CHOCO VIOLET 60ml EDP Parfemska voda u spreju 60ml unisex Proizvođač:Mancera Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta sa očima isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži