Mancera Wild Leather - Uniseks parfemska voda

Mancera Wild Leather - Uniseks parfemska voda

Mancera Black Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Black Line - Uniseks parfemska voda

Mancera Lemon Line - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 105,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MA20372
Mancera Lemon Line odiše dubinom i privlačnošću koju pažljivo njeguje dizajner Pierre Montale. Unisex Eau de Parfum lansiran je 2014. godine s upečatljivim citrusno-aromatičnim karakterom koji je dugotrajan. Limun i naranča, zajedno s lavandom, pružaju svjež i čist otvor sa slatkoćom koja ostaje prisutna kroz miris. Bijeli cvijet koji podsjeća na cvjetove naranče cvjeta u srcu i nastavlja privlačiti dodavanjem novih cvjetnih i zemljanih elemenata u skladu s geranijom i jantarom, ispod kojih je toplina hrastove mahovine i mošusa koji obavija osjetila. Bilješke limuna dokazuju da jednostavnost može biti nevjerojatno seksi.
Specifikacija
Brend Mancera
Spol Unisex
Baza (base note) Hrastova mahovina, Bijeli mošus, Mošus bijeli
Srce (middle note) Jantar, Gernijum, Bijelo cvijeće
Glava (top note) Lavanda, Limun, Naranča
Vrsta mirisa aromaticni, citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Mancera mirisi čuvaju tajne Orijenta, beskrajne pustinje, užarenog sunca i bezvremenske ljepote. Izrađuju se od najfinijih aromatičnih sastojaka kao što su drvo agar, dragocjene smole, koža ili šafran. Svi Mancera parfemi učinit će da se osjećate jedinstveno i opušteno. Brend je osnovan 2008. godine u Parizu na inicijativu Al Athara, jednog od najvećih distributera mirisa u u Perzijskom zaljevu, čime je Mancera parfem postao jedan od najautentičnijih mirisa za ljubitelje orijentalnih mirisa. Na temelju dugogodišnjeg iskustva, vlasnik "Al Athara" zamolio je grupu dizajnera i parfumera, među kojima je i Pierre Montale koji je svjetski poznat po svojoj Montale kolekciji, da kreiraju sjajan umjetnički brend parfema. Parfemi Mancera se namjerno razlikuju od tipičnih orijentalnih mirisnih marki. Od samog početka ideja je bila stvoriti intenzivne, visoko koncentrirane parfeme s pretežno zapadnjačkom privlačnošću i nekim iznimnim aoud mirisima.
PROIZVOD: MAN LEMON LINE EDP 60ml Parfemska voda u spreju 60ml unisex Proizvođac:Mancera Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.