Masque Milano Lost Alice - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Lost Alice - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Love Kills - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 385,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60514
Šta bi moglo oslikati osjećaje ljubavnika, osim hrskavog, živog mirisa grimiznog cvijeta? Ljubav. Ah Ljubav. Ljubavnik, ah ljubavnik. I... šta je u imenu? Ono što mi zovemo ružom pod bilo kojim drugim imenom mirisalo bi slatko. Ljubav može imati tragičan kraj. Ruža ljubavi se osušila. Prošla je samo jedna noć, a izgleda kao tisuću godina. Zdrobite osušenu ružu u rukama. Nećete dobiti ništa osim prašine. I lijepo, melanholično sjećanje na to kako je bila slatka ova romansa koja brzo bljedi.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Ambra, Životinjske note, Cedrovina
Srce (middle note) Ulje pačulija, Absolut ruža
Glava (top note) Ambrette, Gernijum, Ružino ulje, Oksid ruže
Vrsta mirisa aromaticni, zacinski, svježi
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Love Kills EDP 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!