Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano L`Attesa - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Russian Tea - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Romanza - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 155,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60482
Romanza je dekadentni miris izgrađen oko Narcisa, vrlo dualističkog cvijeta. Savršen cvijet za tumačenje scene sa dualizmom same osobe: Dorian Grey – on je pravi muškarac, prilično je neozbiljan i kontroverzan. Interni naziv korišcten tokom razvoja ovog mirisa je „L’innamoramento“, talijanska riječ za zaljubljivanje, koja izražava točan trenutak u kojem se zaljubljujete. Tokom „innamoramenta“, niste ni ovdje ni ondje. Dakle, da biste napravili olfaktivnu reprezentaciju innamoramenta, potrebno vam je nešto što nije sasvim određeno.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Balzamik, Zemljani, Zeleno
Srce (middle note) Jantar, Svježe začinjeno, Drvene note
Glava (top note) Cvijetni, Bijeli cvijetovi
Vrsta mirisa cvjetni, jantar, zeleni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
MASQUE M. Romanza EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml uniseks Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!