Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano (homage to) Hemingway - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Mandala - Uniseks parfemska voda

Masque Milano Times Square - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 138,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MQM60497
Miris Njujorka. Miris oštrog duvana. Saobraćajna gužva izgleda beskrajna. Ljudi su čudni. Modna dama sa blistavozelenim štiklama naručuje ogromnu perecu. Cimet i pomfrit. Senf i karamela. Večeras mi se ide u šetnju. Idi po moje kolače i hamburger. I udahni gradske mijazme dok stižeš do mesta.
Specifikacija
Brend Masque Milano
Spol Unisex
Baza (base note) Sandalovina
Srce (middle note) Osmantus, Tuberoza
Glava (top note) Liješnjak
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
KONCEPT: GLAZBENA OPERA. Marka se temelji na talijanskom nasljeđu umjetnosti, dizajna i "glazbene opere". Bočice su djelo dizajna, a mirisi su organizirani u Djelima, poput scena u operi. Tijekom godina naši su mirisi bili predstavljeni na nekoliko nagrada i nominacija za najbolje od svih, što je uvelike pomoglo u povećanju svijesti i sljedbenika našeg brenda diljem svijeta. NOSOVI KAO GLUMCI NA SCENI. Jedan od najneobičnijih aspekata brenda je razvijanje svakog pojedinog mirisa s drugim parfumerom i pisanje imena nosa na bočici i pakiranju. Proglašeni cilj je surađivati ​​s najperspektivnijim, relativno nepoznatim mladim parfumerima na svijetu – brend je sada poznat po sposobnosti uočavanja zvijezda u usponu.
PROIZVOD: MASQUE M. TIMES SQUERE EDP 35 ml Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 35 ml unisex Proizvođac: Masque Milano Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!