Matiere Premiere Radical Rose Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Radical Rose Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Neroli Oranger - Uniseks parfemska voda

Matiere Premiere Parisian Musc Hair Mist - Uniseks sprej za kosu

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 60,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MP070015
Lagani proizvod nježan prema vašoj kosi. Treba raspršiti sa razdaljine ruke - Parsian Musc ostavlja urban i senzualan trag s biljnim i mošusnim notama.
Specifikacija
Brend Matiere Premiere
Spol Unisex
Vrsta mirisa mošusni
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Matiere Premiere u prijevodu znači ’’sirovi materijali’’. Svi mirisi su izgrađeni oko jednog centralnog prirodnog sastojka koji se koristi u najvećoj dozi. Aurélien Guichard je osnivač i parfumer kuće. Radi na relaciji Pariz- Grasse. On je vrhunski parfumer koji je surađivao sa brendovima kao što su Gucci, Narciso Rodriguez, Burberry… i kreirao je mnogo bestselera za ove i druge brendove. Aurélien Guichard uzgaja svoje ruže i tuberoze na vlastitoj organskoj farmi koja se nalazi u Grassu.
Matiere Premiere Parisian Musc 75ml Hair Mist Tip proizvoda : Sprej za kosu 75ml Unisex Proizvođac: Matiere Premiere Poreklo: France Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Kolovoz 2023. Rok trajanja od otvaranja proizvoda:otisnut na ambalazi Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati u oči. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!