Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir Eau de Gingembre - Uniseks parfemska voda

Mizensir For Your Love - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69357
Miris drugog Vaša ljubav predstavlja preuzimanje rizika. Zamislite miris poljupca, sa svim olfaktivnim osjećajima koje iskusite u tom djeliću sekunde dok prilazite drugoj osobi. Intima kože, topli mošus vrata na rubu kose i voćni, puderasti miris ruža za usne. Sve je tu. Kroz note maline koje asociraju na šminku, Exaltone© sa svojim neobičnim ljudskim mirisom i tjelesni užitak Cachalox© tako blizu ambergrisu. Konačno, za senzualnost kože uz kožu u nježnom milovanju, benzoin i pačuli coeur dodaju svoju dubinu i slatkoću. U starim danima nosili su mošus kako bi pokazali da traže ljubavnika, a za dobrog ljubavnika se govorilo da je "oštar poput jantara", što znači da su bili obdareni velikom pronicljivošću.
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Pačuli
Srce (middle note) Siva ambra, Benyoin
Glava (top note) Exaltone©, Malina
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir For Your Love 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Mizensir Poreklo:Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!