Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ideal Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ideal Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir L`Envers du Paradis - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69360
Alberto Morillas poznaje svoj ružičasti papar dovoljno dobro da izvuče njegovu svježinu zahvaljujući zelenom kardamomu, ledenom i kiselom, s duom Cascalonea i Bergamota. Začinjena i svježa, senzualna i zarazna nota Ambroxa i dalje dominira, nježno se miješajući s drvenastim i mošusnim notama Muscenonea i Clearwooda. Na koži? Živost toplog i hladnog…
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Ambrox®, Clearwood®, Muscenone®
Srce (middle note) Zeleni cardamom
Glava (top note) Cascalone®, Kalabrijski bergamot, Ružičasti biber
Vrsta mirisa zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir L`Envers du Paradis 100ML EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Mizensir Poreklo: Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!