Mizensir L`Envers du Paradis - Uniseks parfemska voda

Mizensir L`Envers du Paradis - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Golden Oud - Uniseks parfemska voda

Mizensir Ideal Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69359
"Ideal Oud" je pogled parfimera na dvije suprotne sirovine, ružu i oud drvo: krhkost i moć s jedne strane, svjetlo i tamu s druge strane. Kako bi stekao kontrolu nad moćnim drvetom ouda, Alberto Morillas ga je kombinirao s duetom ruža, bugarske ruže i centifolia. Rezultat? Suptilno drvo ouda pretvorilo se u tamni i tajanstveni cvijet, začinjen vatrenim ružinim paprom i šafranom. Dominira opojni miris kože i drva, pojačan drvetom papirusa i labdanuma. "Ideal Oud" podjednako je za žene i muškarce. Ništa previše moćno ili previše brutalno, ali parfem mekan poput svilenog satena na vašoj koži.
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Labdanum, Papirus
Srce (middle note) Oud, Šafran, Ylang Ylang
Glava (top note) bugarska ruža, Ružičasti biber, Vrtna ruža
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir Ideal Oud 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Mizensir Poreklo:Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!