Mizensir Sweet Praline - Uniseks parfemska voda

Mizensir Sweet Praline - Uniseks parfemska voda

Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Musc Eternel - Uniseks parfemska voda

Mizensir Perfect Oud - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MIZ69362
Svijetle crvene žeravice polako pale komadiće ouda; njegov dim daje puni intenzitet ovog nevjerojatnog materijala. Parfem "Perfect Oud" je uspomena na ovo spaljeno drvo, a Alberto Morillas je donio odluku da ne sadrži nikakvu esenciju oud drveta. "Perfect Oud" je emocija. Onaj s polagano rastućom toplinom. Miris kože i dima koji prožima kožu i lan. Ovdje dominira rijetko korišteni aljaški cedar koji otkriva note kože i tamjana. Ako ga ulja korijandera i bergamota rashlađuju, pridružuje se ulje borovice koje osnažuje mješavinu. Vruć i radikalan, "Perfect Oud" savija na kraju zahvaljujući uljima ruže i irisa. I dim se može pretvoriti u čudesno bdjenje.
Specifikacija
Brend Mizensir
Spol Unisex
Baza (base note) Cedar, Kleka
Srce (middle note) Cvijet irisa, Oud
Glava (top note) Bergamote, bugarska ruža, Korjiander
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je marku mirisnih svijeća Mizensir. Godine 2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem Alberto može kreirati više osobnih mirisa, koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema. Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise.
Mizensir Perfect Oud 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac:Mizensir Poreklo:Svajcarska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz:svibanj 2023 Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne koristiti blizu vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu. Ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!