Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Vanille de Tahiti - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC52675
Izvanredno voće stvorilo je inspiraciju za oživljavanje Arancia Di Sicilia, mirisa koji spaja energiju i prirodnost citrusa s omotačkom slatkoćom. Srce mirisa pojačano je bademom, vanilijom i cimetom, nakon čega slijede bazne note koje otkrivaju meki mošus i amber, te, na kraju, intenzivnu aromu apsolutne kave. Arancia Di Sicilia slavi okuse i mirise Sicilije, stvarajući toplu atmosferu sicilijanskih jutara, okus okrepljujućeg soka od naranče i čistu slatkoću.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Ambra, Cistus labdanum, Cvijet irisa, Mandarin sa Sicilije, Mošus, medenjak neo džungla esencija
Srce (middle note) Badem, Cimmet
Glava (top note) Citrus limun
Vrsta mirisa citrusni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC ARANCIA DI SICILIA 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.