Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC37147
Bergamotto Di Calabria sadrži vrijedan materijal pod nazivom 'Bergamot sponge' (spužvasta tehnika). Ekstrakcija se još uvijek radi ručno. Najprije se voće prepolovi, a pulpa se ručno uklanja posebnim zakrivljenim nožem, a zatim se kora stisne kružnim pokretima na prirodnoj spužvi kako bi se prikupila esencija. Prikupljena esencija je najosjetljivija i najkompleksnija i podsjeća na voćne i cvjetne note jasmina. Povratak podrijetlu i tradicionalnim tehnikama prikupljanja najboljih sirovina, obogaćen kapljicom suvremenosti, kompozicija koja obuhvaća svježinu bergamota, čineći ga, nakon dugotrajnog rada, postojanom i energičnom.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Cvijet irisa, Mošus, Sandalovina, Vetiver s Haitija
Srce (middle note) Apsolutni jasmin, Marokanski neroli, Narančin cvijet, Voda cvijeta naranče iz capue
Glava (top note) Bergamot Spugna Capua, Ružičasti biber, Timur papar
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC Bergamotto di Calabria 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.