Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Bergamotto di Calabria - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC37146
Mandarino Di Sicilia ima tri jedinstvene frakcije eteričnih ulja; prvo od zelene mandarine, nježnog i hlapljivog ulja koje postaje teže u drugom prolazu, a treće eterično ulje zaokružuje žuta mandarina. Miris voća su različiti slojevi mirisnih nota proizašlih iz cvijeta, nota poput lišća gorke naranče i nerolija, do harmonije geranije i jantarne zrelosti. Mirisna staza obuhvatit će sunčane dane sa zrakama koje se spuštaju usred polja narančastih mandarina plešući uz aromu svježeg voća.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedar, Mošus
Srce (middle note) Gernijum, Jasmina, Narančin cvijet
Glava (top note) Naranča gorka, Zelena mandarina capua, Žuta mandarina
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC Mandarino di Sicilia 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.