Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mandarino Di Sicilia - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cedro di Diamante - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 160,00 €
1.205,52 HRK
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC37145
Diamante voćni citrus je citrus koji je u Kalabriji najviše slavljen od strane poznatih pJesnika, poput Byrona i D´Annunzio-a. Cedro Di Diamante ima jedinstven kvalitet ne-kiselog citrusa koji je svjež i sladak i često se koristi u kulinarske svrhe.Cijenjena citrusna esencija prožeta je mješavinom cvijeća i začina, a na kraju zaokružena irisom i mošusom živahne arome. Lakoća i svježina mirisa zadržat će i osvijetliti sve oko vas blistavom očaravajućom notom.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Cvijet irisa, Mošus, Hrastova mahovina
Srce (middle note) Ružičasti papar ekstrahiran ugljičnim dioksidom, Kardamom, Svježi đumbir, Sichuan papar
Glava (top note) Cedar iz Capue, Limun, Limeta, Verbena ekstrahirana ugljičnim dioksidom
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC Cedro di Diamante 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.