Perris Monte Carlo Rose de Taif Extrait - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Rose de Taif Extrait - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Lavande Romaine - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Mimosa Tanneron - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC54736
U Provansu je prvi put stigla sredinom 19. stoljeća, a mimoza je procvjetala visoko u krošnjama drveća oko Hyde Parka i Kristalne palače. Britanska obitelj zatražila je dopuštenje da posadi elegantno stablo mimoze na francuskoj rivijeri, gdje su proveli zimu. Pokazalo se da je potražnja za cvjetovima mimoze postala tolika da je stablo morala biti posađena u Taneronu. Ekstrakt mimoze prvi se put pojavio u svijetu parfema 1940-ih. Od tada je mimoza neizostavan sastojak mnogih poznatih i prestižnih parfemskih kompozicija. Mimosa Taneron može se opisati kao oda nježnosti, slatkoći i ljubavi koja cvjeta.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Ruža, Mošus bijeli
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC MIMOSA TANNERON EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.