Perris Monte Carlo Oud Imperial Black - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Oud Imperial Black - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Ambre Gris - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Ambre Gris - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Musk Extreme - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC11462
Duboko u planinama Himalaje, legenda o mošusu nalazi se u indijskoj mitologiji. Kažu da su stari bogovi prvi otkrili ovu poželjnu esenciju. Danas je mošus glavna nota u svijetu parfumerijske umjetnosti. Izaziva iznimnu mirisnu reakciju zbog svog dojma na psihu i ljekovitih vrlina. Miris se smatra sofisticiranim, vlažnim, vrlo toplim i dugotrajnim za nošenje.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Suho drvo, Mošus, Vanilija
Srce (middle note) Cvijet irisa, Jasmina, Začini
Glava (top note) Svježe, Ruža
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC MUSK EXTREME Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.