Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Cacao Azteque - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Patchouli Nosy Be - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Santal du Pacifique - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
PMC22989
Naša primamljiva mješavina je hipnotična i tajanstvena mirisna priča. Topli, drveni, baršunasti i kremasti aspekti arome zaokružuju se u osjećaj topline upotpunjen cvjetnim aspektima koji podižu tajanstvenu, slatku i plašljivu stranu.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Drva za ogrjev, Mošus, Pacifička sandalovina
Srce (middle note) Kremasto, Gurjum balsam, Orhideja, Ljubičica
Glava (top note) Mrkva
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PROIZVOD: PMC SANTAL DU PACIFIQUE Edp 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.