Perris Monte Carlo Neroli Mediterraneo - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Neroli Mediterraneo - Uniseks parfemska voda

Perris Monte Carlo Rose de Taif Extrait - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Rose de Taif Extrait - Uniseks parfemski ekstrakt

Perris Monte Carlo Vetiver Java - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 165,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
PMC61903
Elegantan i privlačan, Vetiver Java Perris Monte Carlo je jedinstvena interpretacija esencije vetivera. Svježina bergamota iz Kalabrije, grejpa i Timur papra, vrlo brzo uvodi drvenasti Vetiver sa Jave, neobično naglašen cvijetnim naglascima apsoluta Geranijuma. Note ambera i mošusa daju toplu i intenzivnu bazu čitavoj kompoziciji. Karakteran i karizmatičan parfem.
Specifikacija
Brend Perris Monte Carlo
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus
Srce (middle note) Vetiver sa Jave, Geranijum Absolut
Glava (top note) Bergamot s Kalabrije, Grapefruit, Timur papar
Vrsta mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Inovativno, hrabro, jedinstveno, ali još uvijek podcijenjeno. Perris Monte Carlo savršen je omjer tradicije i inovacije. Tradicionalni je izvor prirodnih sastojaka i ekstrakata poštujući stare mudre metode. Inovativna, to je prava formula koja naglašava prirodnu ljepotu sirovina. CEO, Gian Luca Perris, stvorio je Perris Monte Carlo kako bi se vratio u srce industrije i fokusirao se na same parfemske mirise, a ne na reklamiranje imena robne marke. Strast za vraćanjem prave umjetnosti parfumerije zamisao je manifestacije etikete, Perris Monte Carlo. Misija je nabaviti najfinije sirovine iz cijelog svijeta s isprepletenom tradicijom i modernom inovacijom, kako bi se stvorili jedinstveni mirisi Perris Monte Carlo.
PMC VETIVER JAVA 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođac: Perris Monte Carlo Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: Belodore Beauty doo, Sveti duh 28,Zagreb Uvoz: 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.