Santa Maria Novella Tabacco Toscano - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Tabacco Toscano - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Gelsomino - Uniseks parfemska voda

Santa Maria Novella Gelsomino - Uniseks parfemska voda

Santa Maria Novella Magnolia - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 240,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SMN74038
Stoljetno stablo raskošnih bijelih cvjetova. Zimzelena, u proljeće joj se grane okite brojnim šećernim laticama. Magnolia Grandiflora, jedna od najprimitivnijih biljaka, stigla je u Firencu 1700-ih godina donoseći svoj eksplozivan i opojan parfem. Kroz mnoga godišnja doba dominirao je fasadom vile Medicea di Castello, a danas daje život parfemskoj vodi Magnolia.
Specifikacija
Brend Santa Maria Novella
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus
Srce (middle note) Magnolija
Glava (top note) Gernijum, Bijela ruža
Vrsta mirisa vocni, cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella vuče korijene sve do Firence 1221. godine. Te su godine redovnici dominikanci osnovali samostan Santa Maria Novella i počeli obrađivati ​​– između ostalog – vrt. Iz tog istog vrta počela su se razvijati stoljetna iskustva u farmakopeji i prirodnim tvorevinama. Kasnije se to iskustvo proširilo na područja kozmetike, mirisa i wellness proizvoda. Unutar samostanskog kompleksa crkve Santa Maria Novella u Firenci nalazi se povijesna trgovina Officina, koja je stoljećima bila srce i duša njezinih aktivnosti. Već 800 godina ovo je mjesto gdje su se stvarale i distribuirale drevne kreacije, parfemi i kozmetika, čineći trgovinu u Via della Scala najstarijom ljekarnom na svijetu. "La Scala" je glavni muzej Officina Profumo Farmaceutica Santa Maria Novella. U ovoj najstarijoj ljekarni freske u sakristiji nastale su krajem 14. stoljeća i djelo su učenika slavnog slikara Giotta, a rukopisi s kozmetičkim i ljekovitim receptima koje su razv
Santa Maria Novella Magnolia 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml, Unisex Proizvođac: Santa Maria Novella Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.