Santa Maria Novella Cinquanta - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Cinquanta - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Angeli Di Firenze - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Angeli Di Firenze - Uniseks kolonjska voda

Santa Maria Novella Rosa Novella - Uniseks kolonjska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 85,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SMN74055
Olfaktorno remek-djelo koje evocira esenciju buđenja proljeća u vrtu Santa Maria Novella. Ovo je miris koji nas dočekuje u vrtu Santa Maria Novella u mjesecu svibnju. Gornje note citrusa spajaju se sa slatkoćom ruže i bijelog cvijeća. Olfaktorni portret buđenja proljeća: zavodljiv, cvjetan i topao. Predstavljen u svibnju 2020., simbol je procvata nakon dugog zatvaranja.
Specifikacija
Brend Santa Maria Novella
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Mošus, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Gardenija, Ruža
Glava (top note) Limun
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski
Tip proizvoda Kolonjska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Officina Profumo-Farmaceutica di Santa Maria Novella vuče korijene sve do Firence 1221. godine. Te su godine redovnici dominikanci osnovali samostan Santa Maria Novella i počeli obrađivati ​​– između ostalog – vrt. Iz tog istog vrta počela su se razvijati stoljetna iskustva u farmakopeji i prirodnim tvorevinama. Kasnije se to iskustvo proširilo na područja kozmetike, mirisa i wellness proizvoda. Unutar samostanskog kompleksa crkve Santa Maria Novella u Firenci nalazi se povijesna trgovina Officina, koja je stoljećima bila srce i duša njezinih aktivnosti. Već 800 godina ovo je mjesto gdje su se stvarale i distribuirale drevne kreacije, parfemi i kozmetika, čineći trgovinu u Via della Scala najstarijom ljekarnom na svijetu. "La Scala" je glavni muzej Officina Profumo Farmaceutica Santa Maria Novella. U ovoj najstarijoj ljekarni freske u sakristiji nastale su krajem 14. stoljeća i djelo su učenika slavnog slikara Giotta, a rukopisi s kozmetičkim i ljekovitim receptima koje su razv
Santa Maria Novella Rosa Novella 100ml EDT Toaletna voda u spreju 100ml, Unisex Proizvođac: Santa Maria Novella Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.