Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Isra & Miraj - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Panthea - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53779
Panthea je perzijska božica svega. Čisto biće koje je inspiriralo Stefana Humberta Lucasa da stvori bijeli miris napravljen od bijelih sirovina. Poput Kleopatrine mliječne kupke, miris je kremast i sapunast, s notama sandalovine, bijelog mošusa i irisa. Dojam bjeline izazivaju nježni jasmin i suptilni bijeli čaj. Miris za anđele i božice koje hodaju među nama, ili jednostavno one koje zrače čistoćom.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus bijeli, Sandalovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Absolut perunika, Jasmina, Ljubičica
Glava (top note) Bergamot, Bijeli čaj, Ružičasta bobica
Vrsta mirisa cvjetni, puderasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
PROIZVOD: STEPHANE HUMBERT LUCAS Panthea 50 ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.