Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Wish Come True - Uniseks parfemska voda

Stephane Humbert Lucas Soleil De Jeddah - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
SHL53784
Stefan Humbert Lucas, inspiriran raznim putovanjima na Bliski istok, izdvojit će Jeddah kao jednu od najljepših uspomena. Opčinjen snagom sunčeve svjetlosti ondje će provesti sljedeće tri godine formulirajući i izražavajući ovu božansku svjetlost, sjajnu i dragocjenu poput zlata. Kao slikar, želi svojoj kreaciji dati bogatu teksturu i ovdje se poigrava iznimnom kvalitetom sastojaka i njihovom visokom koncentracijom kako bi otkrio različite aspekte mirisa. Jedinstven parfem, koji sija poput Sunca po kojem je i dobio ime. Briljantan početak sočnog talijanskog citrusa, slatkoća osmantusa i vanilije s Madagaskara u kontrastu je s dubokim notama ruske kože i jantara. Ovaj miris svojom velikom i sofisticiranom snagom pruža uzvišen osjećaj blistave aure. Must have za ljubitelje orijentalnih mirisa.
Specifikacija
Brend Stephane Humbert Lucas
Spol Unisex
Baza (base note) Putar od perunike, Ruska koža, Vanilija s Madagaskara
Srce (middle note) Jantar, Zmeljana nota, Korijeni perunike
Glava (top note) Limun, Osmantus, Rimska kamilica
Vrsta mirisa aromaticni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Zamislite, razmišljajte izvan okvira, srušite kulturne barijere i ujedinite ih, uvijek idite dalje u ljepoti i kvaliteti. Ovo su vrijednosti brenda Stephane Humbert Lucas Paris. Stephane Humbert Lucas je polje u kojem se njegov kreator izražava, oslobađajući svoj umjetnički senzibilitet i neiscrpnu kreativnost, ne praveći kompromise zbog marketinga. Svaka kreacija počinje kao prazna stranica na koju će se postupno upisivati ​​dodiri boja, glazbenih nota, poezije i slika. Neprestanu inspiraciju koja dolazi iz slikarstva, književnosti i glazbe, oživljavaju najljepše sirovine parfemske industrije. Proces konačno može početi: harmonija susreće snagu stvaralaćke želje da parfumeriju predstavi kao najuzvišeniju umjetnost.
PROIZVOD: STEPHANE HUMBERT LUCAS SOLEID DE JEDDAH 50 ml EDP Parfemska voda 50ml unisex Proizvođac:Stephane Humbert Lucas Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Upozorenje: zapaljivo dok se ne posuši. Ne raspršivati na otovorenu vatru niti druge užarene materijale. Ne prskati u oči ili na iritiranu kožu ako dođe do alergijske reakcije prestati sa korištenjem. U slučaju kontakta sa očima odmah isprati. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.