Thomas Kosmala No.8 Tonic Vert - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.8 Tonic Vert - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.10 Desir du Coeur - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TK63890
Razotkrijte želje srca. Moderan, umjetnički pogled na miris, za razliku od tradicionalnih tehnika mješanja. Kombinacija opčinjenosti i molekula stvara jedinstven i prepoznatljiv miris koji postaje specifičan za pojedinca.
Specifikacija
Brend Thomas Kosmala
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus
Srce (middle note) Aromatični začini
Glava (top note) Limun
Vrsta mirisa zacinski, slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Thomas Kosmala je sam po sebi alkemija mirisa. Svoj životni put kao parfumer započeo je kada je napustio rodnu Poljsku da bi u Parizu studirao umjetnost klasične parfumerije. Tamo je otkrio moć mješanja sirovina parfema u blistave nove kombinacije. Ova kolekcija vješto balansira inovaciju i tradiciju u osam prepoznatljivih parfema. Stvorena i rafinirana u njegovom nezavisnom laboratoriju na jugu Francuske, kolekcija slavi Thomasov dar za ponovno osmišljavanje tradicionalnih sirovina za suvremeni profil mirisa.
THOMAS KOSMALA No.10 Desir du Coeur 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Thomas Kosmala Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Srpanj 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.