Thomas Kosmala No.8 Tonic Vert - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.8 Tonic Vert - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.4 Apres L`Amour - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.4 Apres L`Amour - Uniseks parfemska voda

Thomas Kosmala No.5 Frenesie - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TK63880
Prepun pozitivnosti, ovaj bezbrižan miris vješto je izbalansiran između svježe, cvjetne i meke sofisticiranosti. Božur i osmantus plešu između svježeg mošusa i suhih drvenih nota, stvarajući miris koji garantirano izaziva radost i veselje; i može se nositi cijeli dan, svaki dan.
Specifikacija
Brend Thomas Kosmala
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Tamjan, Mošus, Oud
Srce (middle note) Gardenija, Osmantus, Božur, Ruža
Glava (top note) Bergamot, Magnolija
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Thomas Kosmala je sam po sebi alkemija mirisa. Svoj životni put kao parfumer započeo je kada je napustio rodnu Poljsku da bi u Parizu studirao umjetnost klasične parfumerije. Tamo je otkrio moć mješanja sirovina parfema u blistave nove kombinacije. Ova kolekcija vješto balansira inovaciju i tradiciju u osam prepoznatljivih parfema. Stvorena i rafinirana u njegovom nezavisnom laboratoriju na jugu Francuske, kolekcija slavi Thomasov dar za ponovno osmišljavanje tradicionalnih sirovina za suvremeni profil mirisa.
THOMAS KOSMALA No.5 Frenesie 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Thomas Kosmala Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Srpanj 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.