Tiziana Terenzi Rosso Pompei - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Rosso Pompei - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Telea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Burdel - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 415,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT55547
Bordel je tipična dijalektna riječ našeg grada koja znači "dječaci" i "djevojčice" koji su puni života i radosti u srcu, kao i bezbrižna mladost u potrazi za srećom. Film jedinstvenog dijalektnog naziva Amarcord (Sjećam se) koji govori o ovim mladim ljudima iz Romagne, koji žive bezbrižno otkrivajući život kroz neprekinuto putovanje između sna i stvarnosti, u jednom od najsloženijih i najkompliciranijih povijesnih razdoblja u Italiji. Među Oscarom nagrađenim filmovima velikog redatelja Federica Fellinija, Amacord je uvjerljivo onaj koji najbolje opisuje zemlju u kojoj su Paolo i Tizian rođeni, odrasli i izdahnuli Terence Dolce Vita. Slatka duša sanjara koji je oduvijek karakterizirao osobne i profesionalne puteve svog brata i sestre. Amacord, riječ iz regionalnog govora koju je sada usvojio službeni talijanski rječnik, izraz je nostalgične memorije i evociranja uspomena. Poetske note koje odzvanjaju ovim parfemom prizivaju jedinstvena sjećanja koja svaki trenutak mogu učiniti čarobnim.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Indijski out, Mošus, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Cipirovo ulje, Guaiac drvo, Gurjum balsam, Đurđevak
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Kumin, Labdanum, Gvatemalski kardamom
Vrsta mirisa jantar, drvenasti
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT BURDEL 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.