Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Uniseks parfemska voda

Tiziana Terenzi Bigia Anniversary Collection - Uniseks parfemska voda

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Dionisio Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Casanova Anniversary Collection - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 415,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT52220
Najromantičnija stanica na ovom prekrasnom putovanju je Venecija, u kojoj još uvijek gori vatra zavođenja u kaminima prekrasnih zgrada iz osamnaestog stoljeća, tajanstvenih vila nesmanjenog šarma, koje posjećuje slavni Casanova, čija se prisutnost još uvijek može osjetiti ako obratite pažnju na male znakove. Sjećanje na zimsku večer tijekom poznatog karnevala u Veneciji, inspiriran tajanstvenom i eteričnom Muzom, gradom duždeva. Noćni zrak prožet je parfemom, zagrijan mirisom vatri koje osvjetljavaju ulice i Piazza San Marco. Suptilno putovanje kroz grad koji nadahnjuje ljubav i erotizam, kroz staze koje je Casanova opisao u svojim memoarima: sjećanja na ljubavne avanture sa zadivljujućom pozadinom grada toliko eteričnog da živi plutajući na vodi.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedrovina, Guaiac drvo, Mošus, Hrastova mahovina, Tonka zrno, Vetiver
Srce (middle note) Siva ambra, Kardamom, Guaiac drvo, Smirna, Ružičasti biber, Vanilija
Glava (top note) Bergamot, Jasmin, Jasmina, Edenski list, Orhideja, Puder
Vrsta mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT CASANOVA 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.