Tiziana Terenzi Eclix - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Eclix - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kaff - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Kaff - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Porpora - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT31730
Stilsko putovanje Moon kolekcije nastavlja se u mnogim oblicima, vodeći nas na ovo sanjivo putovanje u kozmičke prostore koji postaju sve tajanstveniji i tajnovitiji. Porpora je naziv djela koje se nalazi u ovoj dragocjenoj strastvenoj crvenoj boci, ukrašenoj pozlaćenim čepom u obliku dragulja, a prikazuje mjesečeve faze u vatrenocrvenoj boji. Kreacija je inspirirana veličanstvom poznatog Crvenog Mjeseca, koji ponekad iskoči, u iznenadnoj vatrenoj kugli svjetlosti, izvan horizonta. Pruža iznimnu postojanost na koži, snagom kestenovog drveta, u kombinaciji sa smolama benjamina i mirte te ojačana blagom snagom dragocjene mješavine jantara i mošusa, koju obitelj Terenzi čuva više od trideset godina. Miris jedinstvene, rijetke esencije.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Fikus Bendžamin, Kestenovo drvo, Mošus, Smirna
Srce (middle note) bugarska ruža, Tamjan, Pačuli, Mak
Glava (top note) Cimmet, Malina, Absolut ruža
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT PORPORA 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.