Tiziana Terenzi Wirtanen - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Wirtanen - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Hale Bopp - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Tempel - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 405,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT50827
Temple Comete je komet koji se kratko vidi, a pojavljuje se točno svakih šest godina. Rijetki i dragocjeni japanski ljiljani doline obuhvaćaju tijelo magnolije i hipnotičku snagu narcisa. Srce kraljevskog kambodžanskog ouda kuca ispod ljiljana, čineći ovaj miris intenzivnim i senzualnim. Kompozicija se temelji na raskošnom i intenzivnom sloju ouda, ovoga puta vrlo rijetkog indijskog ouda, naglašenog zavodljivom i afrodizijačkom snagom jantara. Hram je miris kraljevskog i dragocjenog karaktera, savršen za istinske poznavatelje prirodnih, dragocjenih ulja, privučene hipnotičkom ljepotom neprocjenjivog cvijeća i zavodljivom snagom jantara.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Đurđevak
Srce (middle note) Agarovo drvo, Đurđevak
Glava (top note) Đurđevak
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT TEMPEL 100ml EDP Parfemska voda 100ml unisex Proizvođač: Tiziana Terenzi Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.