Tiziana Terenzi Draco - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Draco - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cassiopea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Cassiopea - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Ursa Major - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TT23084
Priča ovog mirisa počinje oko jezera Como. Vodeno tijelo koje nas je oduvijek fasciniralo, jer je daleko dublje od mora, a opet okruženo spektakularnim planinama. Sedam zvijezda čine Velikog medvjeda, gornji dio Medvjeđeg duha, poznatog kao najpopularnije zviježđe i lako vidljivo tijekom cijele godine na noćnom nebu iznad srednje Europe. Njegov odraz u jezeru Como, popraćen noćnim zrakom zemljanog korijenja i svježim mirisom rijeke, neodoljivo je lijep. Tiziana Ursa opisuje vijugavu stazu od izvora do jezera odlučnom kompozicijom koja štiti i grije poput ruke koja šetača vodi na sigurno.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Agarovo drvo, Koža, Bijeli agar, Vanilija
Srce (middle note) Tamjan, Olibanum, Pačuli, Duhan, Vetiver
Glava (top note) Suho voće, Elemi, Muškatni oraščić, Rum aroma
Vrsta mirisa zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT URSA 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.