Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi Andromeda - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi White Fire - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi White Fire - Uniseks parfemski ekstrakt

Tiziana Terenzi XIX March - Uniseks parfemski ekstrakt

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 210,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TT14698
La Focarina di S. Giuseppe U noći 18. ožujka - na rubu proljetnog ekvinocija - tradicija je u dijelovima Italije graditi veliki krijes ("focarina") kako bi se spalilo preostalo zimsko granje i napravilo mjesta za dolazak proljeća. Zrak je ispunjen snažnim mirisima: svježim i novim, a opet, drevnim. Svi seljani se okupljaju oko velike vatre. Oni stariji djeci pričaju priče, a najhrabriji mladići kao izazov skaču u vatru i dokazuju svoju hrabrost. Svijet starih narodnih priča i običaja sjedinjen je u ovom kompleksnom mirisu iznimno inovativne mirisne teksture.
Specifikacija
Brend Tiziana Terenzi
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina, Mošus, Muškatni oraščić, Ružmarin, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Cimmet, Pupoljci klinčića, Jasmina, Lavandula
Glava (top note) Zeleno lišće, Metvica, Kopriva, Naranča
Vrsta mirisa zacinski, svježi
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Ovi se parfemi ne mogu nositi kao jednostavan komad odjeće; oni su samo za one koji se vole potpuno uroniti u život, neustrašivo doživljavajući njegovu bit do same srži. Tiziana je profesorica primijenjene umjetnosti i dizajnerica te je surađivala s vrhunskim brendovima nakita. Njezina sofisticiranost i ljubav prema ""lijepoj eleganciji"" izražena je u izvanrednim pedantnim zanatskim detaljima i nenadmašnoj kvaliteti svakog umjetničkog predmeta Terenzi. Svaki Terenzi komad sadrži detalje od 24-karatnog zlata, najkvalitetnijeg ručno puhanog talijanskog stakla, drvene umetke ili zatvarače od rijetkog talijanskog drva, ručno rezane i šivane umetke od talijanske kože. Paolo Terenzi je iznimno talentiran, cijenjen talijanski parfumer. Vrlo nekonvencionalan, očaravajući pripovjedač, njegova je filozofija ""komponirati ljepotu"". Voli raditi samo s prirodnim sirovinama koje osobno nabavlja diljem svijeta na svojim putovanjima.
PROIZVOD: TT XIX MARCH 100 ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100 ml unisex Proizvođač: CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L., Via dei Faggi 101 Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.